POSEBNE BATERIJE

V kategoriji POSEBNE BATERIJE ponujamo širok nabor posebnih alkalnih baterij primernih za napajanje daljinskih upravljalnikov. Tovrstne baterije so sestavljene iz večih gumbnih baterij z zaporedno vezavo, zato zagotovijo višjo napetost za delovanje oddajnikov. V naši ponudbi najdete tudi zmogljive litijeve baterije, ki se pogosto uporabljajo v foto tehniki, industriji in za napajanje raznih elektronskih naprav.  

Za napajanje nekaterih daljinskih upravljalnikov pridejo prav GUMBNE BATERIJE, v naši ponudbi pa najdete tudi BATERIJE ZA SLUŠNE APARATE in TESTERJE BATERIJ.

Poleg širokega nabora baterij predstavljenih na naši spletni strani, so po naročilu na voljo tudi ostali izdelki iz ponudbe Conrad Electronic. Za več informacij smo na voljo na telefonski številki 01/541-50-25 in dosegljivi preko e-pošte na info@trgovina-conrad.si, vljudno pa ste vabljeni tudi na posvet in nakup v živo v našo maloprodajno trgovino - Conrad BTC, Hrvaška ulica 10, 1000 Ljubljana.

Za zadostno energijo doma in na poti poskrbite tudi z izdelki v kategorijah SVINČENI AKUMULATORJI, ELEKTRONSKI TRANSFORMATORJI ter RAZDELILCI IN PODALJŠKI.

  Prikaži kot Mreža Seznam

  12 izdelkov

  Nastavi padajočo smer
  na stran
  ^
  Copyright © 2022 Trgovina Conrad Ljubljana, Vezave d.o.o. Vse pravice pridržane.