NAPAJALNIKI ZA LED RAZSVETLJAVO

Napajalniki za LED razsvetljavo pridejo v izvedbah s stabilizirano izhodno napetostjo in s trajnim izhodnim tokom. Nizkonapetostne LED sijalke in LED trakovi navadno delujejo na 12 voltni napetosti, zato potrebujejo primeren LED napajalnik za priključitev na omrežno napetost. Zahvaljujoč zasnovi so LED napajalniki primerni tudi za napajanje ostalih elektronskih naprav.

Pri delu z LED napajalniki vam bodo v pomoč izdelki v kategorijah NIZKONAPETOSTNI PRIKLJUČKI, TERMOSKRČLJIVE CEVI in VRSTNE SPONKE.

Poleg širokega nabora napajalnikov predstavljenih na naši spletni strani, so po naročilu na voljo tudi ostali izdelki iz ponudbe Conrad Electronic. Za več informacij smo na voljo na telefonski številki 01/541-50-25 in dosegljivi preko e-pošte na info@trgovina-conrad.si, vljudno pa ste vabljeni tudi na posvet in nakup v živo v našo maloprodajno trgovino - Conrad BTC, Hrvaška ulica 10, 1000 Ljubljana.

Za zadostno energijo doma in na poti poskrbite tudi z izdelki v kategorijah POLNILCI ZA PRENOSNIKE, POWERBANK AKUMULATORJI in GUMBNE BATERIJE.

  Prikaži kot Mreža Seznam

  6 izdelkov

  Nastavi padajočo smer
  na stran
  ^
  Copyright © 2022 Trgovina Conrad Ljubljana, Vezave d.o.o. Vse pravice pridržane.