HOBI ODDELEK

V kategoriji HOBI ODDELEK ponujamo širok nabor izdelkov namenjenih najmlajšim radovednežem in vsem, ki svoj prosti čas preživljajo ustvarjalno. Če v prostem času radi ustvarjate in se zanimate za ročna dela, potem bo izbira orodja in dodatkov iz tega področja zadovoljila marsikatero od vaših potreb.

Najmljašim ponujamo igrače za kvalitetno preživljanje prostega časa na prostem, osnovni modeli vozil na daljinsko vodenje pa predstavljajo uvod v svet modelarstva. S pomočjo učnih kompletov bodo osvojili osnove mehanike in elektronike, z opremo za raziskovanje in opazovanje pa ugotovili, da se tudi v njihovi neposredni okolici skrivajo zanimivosti, ki bodo dražile njihovo radovednost.

Poleg širokega nabora izdelkov za hobi aktivnosti, so po naročilu na voljo tudi ostali izdelki iz ponudbe Conrad Electronic. Za več informacij smo na voljo na telefonski številki 01/541-50-25 in dosegljivi preko e-pošte na info@trgovina-conrad.si, vljudno pa ste vabljeni tudi na posvet in nakup v živo v našo maloprodajno trgovino - Conrad BTC, Hrvaška ulica 10, 1000 Ljubljana.

Zagotovo najdete kaj zanimivega zase v kategorijah SVETLOBNI EFEKTI, POTOVALNI ADAPTERJI ter DODATKI ZA KOLESARSTVO.

Prikaži kot Mreža Seznam

Izdelki 1-47 od 47

Nastavi padajočo smer
Stran
na stran
^
Copyright © 2022 Trgovina Conrad Ljubljana, Vezave d.o.o. Vse pravice pridržane.