ODGANJALNIKI KUN

V primeru da vaš dom stoji v bližini gozda, so kune lahko vsak trenutek nepovabljen obiskovalec vašega podstrešja ali kleti, kjer povzročajo škodo na vašem imetju. Z ultrazvočnimi odganjalniki kun poskrbite za humano in učinkovito rešitev tega problema. Odganjalniki proizvedejo visokofrekvenčni zvok, ki je za ljudi neslišen, za kune pa izredno moteč. Pridejo v izvedbah z omrežnim ali baterijskim napajanjem, za zaščito vozila pa poskrbite z odganjalniki, ki so primerni za avtomobilsko napetost.

Poleg široke izbire odganjalnikov predstavljenih na naši spletni strani, so po naročilu na voljo tudi ostali izdelki iz ponudbe Conrad Electronic. Za več informacij smo na voljo na telefonski številki 01/541-50-25 in dosegljivi preko e-pošte na info@trgovina-conrad.si, vljudno pa ste vabljeni tudi na posvet in nakup v živo v našo maloprodajno trgovino - Conrad BTC, Hrvaška ulica 10, 1000 Ljubljana.

Zagotovo najdete kaj zanimivega zase v kategorijah ODGANJALNIKI GLODALCEV, UNIVERZALNI ODGANJALNIKI ter ODGANJALNIKI MRČESA.

  Prikaži kot Mreža Seznam

  7 izdelkov

  Nastavi padajočo smer
  na stran
  ^
  Copyright © 2022 Trgovina Conrad Ljubljana, Vezave d.o.o. Vse pravice pridržane.