ALKALNE BATERIJE

Alkalne baterije so najpogosteje uporabljen vir energije za male elektronske naprave. Zahvaljujoč tehnologiji se ponašajo z visoko kapaciteto, tako da z njihovo uporabo poskrbite za zanesljivo in dolgotrajno napajanje naprav. Alkalne baterije so ob normalni uporabi zaščitene pred izlitjem.

Pri uporabi alkalnih baterij vam bodo v pomoč izdelki v kategoriji DODATNA OPREMA, kot varčno alternativo pa v naši ponudbi najdete tudi AKUMULATORSKE BATERIJE in ustrezne POLNILCE.

Poleg širokega nabora baterij predstavljenih na naši spletni strani, so po naročilu na voljo tudi ostali izdelki iz ponudbe Conrad Electronic. Za več informacij smo na voljo na telefonski številki 01/541-50-25 in dosegljivi preko e-pošte na info@trgovina-conrad.si, vljudno pa ste vabljeni tudi na posvet in nakup v živo v našo maloprodajno trgovino - Conrad BTC, Hrvaška ulica 10, 1000 Ljubljana.

Za zadostno energijo doma in na poti poskrbite tudi z izdelki v kategorijah POWERBANK AKUMULATORJI, NAPAJALNIKI ZA LED RAZSVETLJAVO in OMREŽNI KABLI.

  Prikaži kot Mreža Seznam

  14 izdelkov

  Nastavi padajočo smer
  na stran
  ^
  Copyright © 2022 Trgovina Conrad Ljubljana, Vezave d.o.o. Vse pravice pridržane.